Heb jij ook moeite met al je wachtwoorden onthouden? Tegenwoordig zijn er zoveel wachtwoorden die je overal in moet vullen. En natuurlijk ga je ook niet overal hetzelfde wachtwoord invullen.

Stel je eens voor, op het moment dat je wilt inloggen en het wachtwoord niet meer weet. Er zijn meerdere mensen die dit probleem ervaren, hierdoor zijn er speciale programma’s ontworpen om al je wachtwoorden te bewaren. Je moet deze programma dus als je manager zien die alle wachtwoorden voor jou beheerd.

Hieronder staan de 10 meest gebruikte programma’s op een rijtje. Kies er vandaag nog één uit en sla al je wachtwoorden veilig op.

1. LastPass

Dit programma heeft drie verschillende versies, een gratis versie en twee betaalde versies. Dit is onderverdeeld in twee versies voor particulieren waar je 12 dollar per jaar voor betaald en 1 zakelijke versie “enterprise” waar je 24 dollar per jaar betaald. LastPass is ongetwijfeld een eenvoudig programma om ermee te werken. Je kan de LastPass gemakkelijk downloaden, vervolgens maak je een account aan en sla je al je wachtwoorden op.

Je kunt hier klikken om LastPass te downloaden.

2. Keepass

Keepass is integendeel een wat uitgebreider programma. Je zal zeker in het begin wat tijd nodig hebben om alles uit te zoeken, maar als je even volhoudt ben je zeker van een veilige omgeving voor je wachtwoorden. Enige wat je hiervoor hoeft te doen is het programma downloaden, een account aanmaken en daarna is het echt snel te gebruiken.

Je kunt hier klikken om KeePass te downloaden. 

3. Dashlane

Het programma genaamd Dashlane heeft twee versies, een betaalde en een gratis versie. De gratis versie is best gelimiteerd, want je kunt het maar op één apparaat gebruiken, verder worden eer ook geen back-ups gemaakt en is het account niet te delen met familieleden. Voor de premium versie betaal je 39,99 dollar per jaar. Hiernaast kun je ook gezamenlijk als team voor de Dashlane premium kiezen, hieraan zit er een wel een maximum van 20 teamleden.

Je kunt hier klikken om Dashlane te downloaden.

Ben je toch op zoek naar wat anders? Maak je dan geen zorgen, want er zijn nog veel andere wachtwoordbeheerders!

4. RoboForm Free
5. Passpack
6. LSN Password Safe
7. SafeInCloud
8. 1Password
9. Referentiebeheer Windows
10. Sleutelhanger (keychain) apple.

Herken jij ook deze problemen?

Maak je maar geen zorgen, want bij ons kan je een veilig en winstgevende website laten maken voor een voordelig tarief en die echt voor jou werkt! Je mag ons vrijblijvend bellen op +3115 200 2160 voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.