Jij komt ze ook vast wel vaak tegen: ouderwetse websites of webshops die nog knipperende, draaiende, schuivende en springende elementen bevatten. Hiernaast hebben deze oude websites vaak ook nog een bepaald muziekje op de achtergrond. En als je een beetje geluk hebt is er ook een contactformulier aanwezig die het in meeste gevallen niet doet. Loop jij ook tegen deze feiten aan of herken je jezelf in onderstaande punten? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Heb je de site zelf gemaakt met behulp van Frontpage in windows 1995 ongeveer? 

2. Heb je nog veel animated GIFS op jouw site staan? (Bewegende foto’s)

3. Het copyright dat op jouw website staat vermeld, dateert 2010 of eerder? 

4. Jouw website bevat nog Flash onderdelen of wellicht zelfs erger dat het geheel uit Flash bestaat.

5. Heb je geen toegang tot jouw site of kan deze zelf niet aanpassen? (Wellicht dat de website sinds begin jaren 2000 niet meer is bijgewerkt)

6. Heeft jouw website bevat geen social media (Twitter, linked in of Facebook) links of icoontjes die daarnaartoe verwijzen?Je hebt hoogstwaarschijnlijk een pagina genaamd ‘links’ op jouw website en hier ben je er nog trots op ook.

7. Je hebt hoogstwaarschijnlijk een pagina genaamd ‘links’ op jouw website en hier ben je er nog trots op ook.

8. Merk je dat de helft van de teksten of foto’s op jouw site niet meer relevant zijn?

9. Je bent totaal niet op de hoogte van het aantal bezoekers die jouw site daadwerkelijk heeft, maar maak je geen zorgen dat zal vast wel weinig tot niets zijn.

10. Er staat geen zakelijk e-mailadres (info@jouwdomein.nl) op jouw website vermeld, maar …@hotmail.com/ gmail.com.

Herken jij ook deze problemen?

Doen hoef je je zorgen meer te maken, want bij ons kan je een winstgevende website laten maken voor een voordelig tarief en die echt voor jou werkt! Je mag ons vrijblijvend bellen op +3115 200 2160 voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.